ABD’de ‘kara kış’ alarmı! 5 eyalette olağanüstü hal ilan edildi

ABD Eyaletlerinde Fırtına Nedeniyle Alarm Durumu!

ABD’nin çeşitli eyaletlerinden gelen yetkililer tarafından hava durumu konusunda uyarılar yapıldı. Fırtına bekleniyor ve bu nedenle 30 eyalette “alarm durumu” ilan edildi. Vatandaşlara evlerinde kalmaları tavsiye edildi.

Ülke genelinde yaklaşık 1500 uçuş iptal edilirken, 2 bin uçuş da ertelendi. Ayrıca bazı tren seferleri de durduruldu.

Kentucky, Virginia, Kansas, Arkansas ve Missouri eyaletlerinde olağanüstü hal ilan edilirken, ağır kış koşullarının 62 milyon kişiyi etkilemesi bekleniyor.

ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi (NOAA) “son 10 yılın en şiddetli kar yağışı”nın beklendiğini açıkladı.

Related Posts

Son Dakika… DEM Parti’den CHP’ye ziyaret!

Son dakika haberi… DEM Parti, Eş Genel Başkan Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyetin bugün saat 15:00’te CHP Genel Merkezi’ni ziyaret edeceği açıklandı.

Çin nüfus düşüşünü durduracak yeni teşvikler açıkladı

Dünyanın ikinci en büyük ekonomisi Çin, son yıllarda gözle görülür bir demografik gerileme yaşıyor. Bu düşüşü durdurmak ve doğurganlığı teşvik etmek amacıyla Pekin yönetimi, ulusal düzeyde finansal destek paketlerini devreye sokmaya hazırlanıyor …

CHP Bulut’tan Timur Soyakn’ın gözaltına alınmasına tepki: Muhalif hiçbir sese, gerçeklere tahammülleri kalmadı

CHP Bulut’tan Timur Soyakn’ın gözaltına alınmasına tepki: Muhalif hiçbir sese, gerçeklere tahammülleri kalmadı

TIR’da cesedi bulunmuştu: Kafasının kesildiği ortaya çıktı

Konya’nın Karapınar ilçesinde yanan TIR’da cesedi bulunan şoför Özcan Karakaya’nın, meslektaşı tarafından başından vurularak öldürüldüğü ve olayın kaza süsü verilerek gizlenmeye çalışıldığı ortaya çıktı.

İmamoğlu’nda yangınlarla ilgili dikkat çeken paylaşım

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu çıkan orman yangınları ile mücadele eden İtfaiye ekiplerine dikkat çektiği bir paylaşım yaptı

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’tan orman yangılarına ilişkin araştırma önergesi: ‘İktidarın özelleştirme hırsı İzmir’i cehenneme çevirdi’

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, son bir haftadır İzmir’i kasıp kavuran orman yangınlarıyla ilgili araştırma önergesi verdi. “Bu afet değil; iktidarın özelleştirme hırsı İzmir’i cehenneme çevirdi” diyen CHP’li vekil, Meclis’in olağanüstü bir şekilde toplanıp gerekli önlemlerin alınması çağrısında bulundu.