İddia: DEM Partili iki ismin İmralı ziyareti hava şartları nedeniyle ertelendi

DEM Partisi, İmralı’ya Gitmek İçin Gönderilen Heyetin Ziyareti Hava Şartları Nedeniyle Ertelendi

DEM Partisi’nin PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşmek amacıyla İmralı’ya göndermek üzere başvuruda bulunduğu iddiasına olumlu yanıt geldi. Bu doğrultuda, DEM Partili milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ile Pervin Buldan‘ın bugün İmralı’ya gitmesi bekleniyordu. Ancak, planlanan deniz yoluyla gerçekleştirilmesi planlanan ziyaret, kötü hava koşulları sebebiyle haftaya ertelendi.

MHP lideri Bahçeli, uzun süredir DEM Partisi ve İmralı arasındaki görüşmelerin faydalı olacağı yönünde açıklamalar yapıyordu. Sabah gazetesinin iddiasına göre, DEM Partisi İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile Van Milletvekili Pervin Buldan’a İmralı ziyareti için izin verildi.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, bugün gerçekleştirilmesi planlanan ziyaret, olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi. Görüşmenin haftaya gerçekleşeceği belirtiliyor.

TIKLAYIN – Sabah: DEM Partisi’nin Öcalan’la görüşme talebi kabul edildi, iki isim bugün ya da yarın İmralı’ya gidiyor

Related Posts

‘Hayalet çocuklar’ polisleri hayrete düşürdü: Hayatları boyunca okula gitmediler… Konuşmayı bile bilmiyorlar

İtalya’nın Turin kenti yakınlarındaki Lauriano’da, sel tehdidi nedeniyle boşaltılan harabe bir çiftlikte, 9 ve 7 yaşlarında iki kardeş bulundu. Ancak kurtarma ekiplerinin gördükleri, deneyimli görevlileri bile şoke etti.

74 gündür tutuklu olan tekstil işçisine ‘Cumhurbaşkanına fiili saldırı’ suçundan iddianame!

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşurken “AK Parti sebep enflasyon sonuçtur”, “Allah’ın dinini kullanma Reis” şeklinde pankart açtığı ve elindeki telefonu platforma doğru attığı için tutuklanan 3 çocuk babası tekstil işçisi N.K. (44) hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret” ve “Cumhurbaşkanına fiili saldırı” suçlarından ayrı ayrı iddianame düzenlendi.

PKK Saldırısı

PKK Saldırısı… Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, konu hakkında, “PKK 10 askerimizi İHA saldırısı ile yaraladı” dedi. 

İmamoğlu: Değişimin zamanı geldi

CHP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, “Türkiyemizin değişim vakti gelmiştir” dedi.

Ucuz et sözü reklamda kaldı… AKP’li belediyenin ‘Et Satış Noktası’ 20 gündür kapalı

Yoksulluğun pençesindeki vatandaşlara “ucuz et” vaadiyle açılan Şahinbey Belediyesi Et Satış Noktası, yalnızca birkaç hafta açık kaldı. Büyük reklamlarla tanıtılan hizmet noktası, 20 gündür kapalı.

Müzik festivalinde ‘Özgür Filistin’ diyen Bob Vylan İsrail lobisinin hedefinde: ABD’ye girişi engellenebilir

İngiltere’de düzenlenen “Glastonbury Festivali”nde sahne alan İngiliz punk rap grubu Bob Vylan’ın, performansı sırasında “Özgür Filistin” ve “İsrail ordusuna ölüm” sloganları atması nedeniyle ABD’ye girişinin engellenebileceği ileri sürüldü.