İzmir’de “Çok Tuhaf Soruşturma” oyununun prömiyeri yapıldı

İzmir’de “Çok Tuhaf Soruşturma” Oyunu Prömiyer Yaptı

İZMİR (İGFA) – İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT) tarafından hazırlanan yeni oyun “Çok Tuhaf Soruşturma”nın prömiyeri, İzBBŞT İsmet İnönü Sahnesi’nde gerçekleşti. Prömiyere sanatseverlerin yoğun ilgisiyle İzBBŞT Genel Sanat Yönetmeni Levent Üzümcü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Pınar Okyay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Ömer Genç ve birçok önemli ismin katılımı sağlandı. Seyirciler tarafından yoğun alkışlarla karşılanan oyuncuların performansı büyük beğeni topladı.

“Çok Tuhaf Soruşturma”nın rejisörlüğünü üstlenen İzBBŞT Genel Sanat Yönetmeni Vekili Harun Özer, oyunun ardından yaptığı konuşmada, Ferhan Şensoy’un eserini tanıtarak tüm İzmirlileri bu muhteşem tiyatro deneyimini yaşamaya davet etti.

Biletler Hızla Tükeniyor!

İzBBŞT tarafından sahnelenen “Çok Tuhaf Soruşturma” oyununa gösterilen ilgi nedeniyle biletler günler öncesinden tükendi. 3-4-5 Ocak tarihlerindeki gösterimler için biletler İzBBŞT Bilet Gişeler ve kultursanat.izmir.bel.tr adresinden temin edilebilir.

Oyun Hakkında

Ferhan Şensoy’un kaleminden çıkan ve ülkemizdeki adalet sistemindeki çarpıklığı konu alan “Çok Tuhaf Soruşturma” oyununda Ayhan Anıl, Bahadır Buyruk, Ozan Çolak, Mustafa Can Yılmaz, Okan Kam ve Candaş Yılancı gibi yetenekli oyuncular rol alıyor. Işık tasarımı Kaan Burmaoğlu, sahne tasarımı Anıl Işık, giysi tasarımı Deniz Bilgili ve müzik tasarımı Kıvanç Sarıkuş tarafından yapılan oyun, izleyicileri derin düşüncelere sürüklüyor.

Related Posts

Şara ve Mazlum Abdi, Şam’da görüştü; Suriye’nin geleceği bu toplantıda şekillenecek | 10 Mart anlaşmasının hükümlerinde değişikliğe mi gidilecek?

Şara ve Mazlum Abdi, Şam’da görüştü; Suriye’nin geleceği bu toplantıda şekillenecek | 10 Mart anlaşmasının hükümlerinde değişikliğe mi gidilecek?

Özgür Özel Silivri’de: Tutuklu başkanları ziyaret ediyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve diğer tutuklu başkanları ziyaret ediyor.

ABD bu skandalı konuşuyor! Dışişleri Bakanı Rubio’nun sesini kopyaladılar: Bakanları ve siyasetçileri kandırdılar

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio’nun sesini yapay zeka yardımıyla kopyalayan üç kişi; biri eyalet valisi biri Kongre üyesi olmak üzere en az beş hükümet yetkilisini kandırdı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan’la tarihi anlaşmayı duyurdu: Bir ilk olacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, Pakistan ile yapılan anlaşmayla Türk şirketlerinin Pakistan sularında petrol ve doğalgaz arama faaliyetleri yürüteceğini bildirdi.

Özgür Özel’den 13. kez Silivri ziyareti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ediyor.

‘Yolsuzluk’ göndermesi yaptı! Ali Babacan’dan Erdoğan’a ‘CHP operasyonları’ tepkisi: ‘Külahımıza anlatın…’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen DEVA Partisi lideri Ali Babacan, “Sadece muhalefet belediyelerinin üzerine giderek sözüm ona yolsuzlukla mücadele ediyorsunuz. Külahımıza anlatın, külahımıza. Başkaları yutsa da biz yutmayız” dedi.