Bursa’da ‘laf atma’ kavgası: 1 yaralı

Bursa’da Laf Atma Kavgası: 20 Yaşındaki Genç Bıçakla Yaralandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, laf atma meselesi nedeniyle çıkan kavgada 20 yaşındaki Yunus Y., Serkan K. tarafından elinden ve başından bıçakla yaralandı.

Olay, İnegöl ilçesine bağlı Yeniceköy Mahallesi’nde meydana geldi. Serkan K. ile Yunus Y. arasında çıkan laf atma meselesi kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Sokak ortasında yaşanan kavgada Serkan K., yanında taşıdığı bıçakla Yunus Y.’yi elinden ve başından yaralayarak kaçtı. Haber verilmesi üzerine, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan Yunus Y., ilk müdahalenin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve hayati tehlikesi olmadığı belirtildi.

Jandarma ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışmalara başladı.

Related Posts

‘Hayalet çocuklar’ polisleri hayrete düşürdü: Hayatları boyunca okula gitmediler… Konuşmayı bile bilmiyorlar

İtalya’nın Turin kenti yakınlarındaki Lauriano’da, sel tehdidi nedeniyle boşaltılan harabe bir çiftlikte, 9 ve 7 yaşlarında iki kardeş bulundu. Ancak kurtarma ekiplerinin gördükleri, deneyimli görevlileri bile şoke etti.

74 gündür tutuklu olan tekstil işçisine ‘Cumhurbaşkanına fiili saldırı’ suçundan iddianame!

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşurken “AK Parti sebep enflasyon sonuçtur”, “Allah’ın dinini kullanma Reis” şeklinde pankart açtığı ve elindeki telefonu platforma doğru attığı için tutuklanan 3 çocuk babası tekstil işçisi N.K. (44) hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret” ve “Cumhurbaşkanına fiili saldırı” suçlarından ayrı ayrı iddianame düzenlendi.

PKK Saldırısı

PKK Saldırısı… Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, konu hakkında, “PKK 10 askerimizi İHA saldırısı ile yaraladı” dedi. 

İmamoğlu: Değişimin zamanı geldi

CHP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, “Türkiyemizin değişim vakti gelmiştir” dedi.

Ucuz et sözü reklamda kaldı… AKP’li belediyenin ‘Et Satış Noktası’ 20 gündür kapalı

Yoksulluğun pençesindeki vatandaşlara “ucuz et” vaadiyle açılan Şahinbey Belediyesi Et Satış Noktası, yalnızca birkaç hafta açık kaldı. Büyük reklamlarla tanıtılan hizmet noktası, 20 gündür kapalı.

Müzik festivalinde ‘Özgür Filistin’ diyen Bob Vylan İsrail lobisinin hedefinde: ABD’ye girişi engellenebilir

İngiltere’de düzenlenen “Glastonbury Festivali”nde sahne alan İngiliz punk rap grubu Bob Vylan’ın, performansı sırasında “Özgür Filistin” ve “İsrail ordusuna ölüm” sloganları atması nedeniyle ABD’ye girişinin engellenebileceği ileri sürüldü.