Özlem Çerçioğlu AKP’ye mi geçiyor: Odatv üç gündür telefon ediyor, açmıyor… Suskunluk neyin işareti

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun AKP’ye geçeceği iddiaları ayyuka çıkmışken Çerçioğlu’nun suskunluğu dikkat çekti. Odatv’nin üç gün boyunca üç farklı numaradan toplam sekiz kez telefonla ulaşmaya çalıştığı Çerçioğlu aramaları cevapsız bırakıyor.

İlk gün telefonu açan Çerçioğlu nikahta olduğunu söyleyerek yarım saat sonra görüşmek istedi. Ancak numarayı daha sonra engelleyen Çerçioğlu hiçbir şekilde açmayarak sorulara kulaklarını tıkadı.

Danışmanın yanıt verdiği bir çağrıya ise ‘belediye meclisinde’ cevabını alsak da Çerçioğlu cephesi hiçbir şekilde açıklama yapmadı.

CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun AKP’ye geçeceği yönündeki iddiaların ardından gelen bu sessizlik, çeşitli yorumlara neden oluyor.

Odatv’nin ısrarlı aramalarına rağmen Çerçioğlu’nun net bir açıklama yapmaması, gündemde dolaşan bu iddiaları daha da güçlendiriyor. Bu durum, hem siyasi çevrelerde hem de kamuoyunda merakla takip ediliyor.

CHP Genel Merkezinin ise Özlem Çerçioğlu’nun suskunluğunu ve yaşananları perde arkasından takip ettiği bildiriliyor.

Related Posts

Ankara’da bir haftada 630 gözaltı

Ankara’da aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Valilik, çalışmalar kapsamında son bir haftada 630 kişinin yakalandığını açıkladı.

Futbol espor ligleri kuruluyor

TFF ile espor Federasyonu anlaştı, futbolda espor ligleri kurulacak.

Güney Kore’de nükleer santral kararı: Yeniden çalıştırılacak

Güney Kore, iki arıza nedeniyle bakım için kapatılan Shin-Hanul 2 reaktörünü yeniden çalıştıracak.

Adıyaman’da anız yangını

Adıyaman’da, meydana gelen anız yangının bahçelere sıçraması sonucu birçok ağaç zarar gördü.

CHP Efeler Gençlik Kolları’ndan CHP’den istifa eden Çerçioğlu’na “topuklu ayakkabı” ile protesto

CHP Efeler Gençlik Kolları’ndan CHP’den istifa eden Çerçioğlu’na “topuklu ayakkabı” ile protesto

Son Dakika… Özlem Çerçioğlu, CHP’den istifa etti

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP’den istifa ettiğini duyurdu.