Adana’nın kırsal mahallelerine hizmet yağmuru

ADANA (İGFA) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın da aralarında bulunduğu siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri, Akarcalı Mahallesi’nde düzenlenen açılış töreninde bir araya geldi. Halka sunulan hizmetlerin önemine vurgu yapılan törende, yeni dönemde hayata geçirilen projeler ve hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, önceki dönemde yaşanan zorluklara rağmen büyük başarılar elde ederek halka büyük hizmetler sundu. Bu başarılı performansın ardından yeni dönemde de birçok önemli projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Yavuzlar Köprüsü, Yüzüncüyıl Gündüz Bakımevi, Fatih Mahalle Merkezi, İdemköy Köprüsü, Atakent Kadın Danışma Merkezi, Akıllı Sera gibi birçok proje halkın hizmetine sunuldu ve bu hizmetler Avrupa Konseyi tarafından 2024 Avrupa Yönetişim Mükemmelliği Markası (ELoGE) Ödülü ile ödüllendirildi.

Başkan Zeydan Karalar, sosyal belediyecilik anlayışından taviz vermeden kentin genelinde altyapı, yol ve asfalt çalışmalarına ağırlık vererek hizmet sunmaya devam ediyor. Geri kalmış bölgelere eşit ve kaliteli hizmet götürme konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Karalar, halkın ilgisi ve sevgisiyle daha da güçleniyor.

Yüreğir ilçesine bağlı Akarcalı mahallesinde gerçekleştirilen 27 bin ton asfalt, 5 bin metre sathi kaplama, 16 kilometre kanalizasyon hattı ve 18 kilometrelik içme suyu isale hattı yenileme çalışmalarıyla bölge sakinleri, uzun süredir bekledikleri temel hizmetlere kavuşmuş olacaklar.

Related Posts

Kene yine can aldı: Koltuk altına yapıştı, kimse ne olduğunu anlamadı

Sivas’ta koltuk altına kene yapışan Mahmut Ağcabal (80), Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ağcabal ile beraber kentte bu yıl KKKA nedeniyle 4. ölüm kaydedildi.

Ateşkes tasarısı, ABD’nin karşı oyuyla reddedildi

BMGK’ya Gazze’de ateşkes sağlanması için sunulan karar tasarısı, Hamas’ı kınamadığı gerekçesiyle ABD tarafından red edildi. ABD TARAFINDAN VETO EDİLDİ Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne (BMGK), kurulun geçici 10 üyesi (E10) tarafından imzalanan …

Tarsus Belediyesi’nde her yaşa eğitim, her gönüle dokunuş

Tarsus Belediyesi, toplumun her kesimine dokunan eğitim çalışmaları ve çocuklara yönelik etkinlikleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Kadınlara ve gençlere yönelik kurslara katılan kursiyerler, emeklerinin karşılığını katılım belgeleriyle taçlandırdı.

Dem Parti Eş Genel Başkanı’ndan belediye başkanlarının sevk görüntülerine sert tepki!

Dem Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, İBB operasyonunda gözaltına alınanların tek sıra halinde adliyeye getirilmesine tepki gösterdi. Bakırhan, “12 Eylül yargılamaları ve KCK siyasi soykırım operasyonlarını andırır şekilde mahkemeye sevk edilen seçilmişlerin tek sıra fotoğraflarının servis edilmesi, siyasi acizlik ve hukuksuzluğun göstergesidir” dedi.

Dehşet anları: Kendisini ve 4 yaşındaki oğlunu jiletle

Mersin’de Hacer Y. (38) jiletle önce kendi vücudunu ardından da 4 yaşındaki oğlu Ahmet Turan Y.’yi yaraladı. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan Hacer Y.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Hacer Y.’nin, 12 yaşındaki kızı Fatmanisa Y. de 3 yıl önce okulda arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.

Hastanede hijyen skandalına ilginç çözüm: Başhekim farelere karşı kedi aldı

AKP Milletvekili Tuba Vural’ın eniştesinin başhekim olduğu hastaneyi fareler bastı. Önlem olarak sokak kedileri getirilip servislere salındı