Akit yazarı, teğmenlerin Erdoğan’a karşı “kılıç kuşandığını” iddia etti

Teğmenlerin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’a Karşı Kılıç Kaldırdığı İddia Edildi

Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, resmi mezuniyet töreninden sonra kılıç çatarak subay andı okuyan ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diyen teğmenlerin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’a karşı kılıç “kaldırdıklarını” iddia etti.

Teğmenlerin dosyası ikinci kez YDK’da: Sicil amirleri kanaat değiştirdi, teğmenlerin savunmaları ortaya çıktı

Teğmenlerin avukatı: ‘Kılıçlı’ fotoğraf MSÜ rektörü Erhan Afyoncu’nun talimatıyla çekildi

Karahasanoğlu’nun yazısı şöyle:

“Ortadoğu yeniden şekillendirilmek isteniyor.”

Amerika başta olmak üzere, tüm emperyallerin eli, Ortadoğu’da.

Bizim uğraştığımız şeye bakın:

Kara Harp Okulu’nun mezuniyet töreninde, bir yemin yapılmış. Bir yemin daha yapmak için çırpınanlar çıkmış. Yunan’a karşı, ABD’ye karşı, İsrail’e karşı değil. Halkımızın seçtiği Cumhurbaşkanı’na karşı kılıç kuşanma derdindeki bazı teğmenler, koro halinde bir daha yemin etmişler.

Bizim teğmenler, “Bir yemin ettik. Bir tane de eski yemini etmek istedik. Ne var ki bunda” modunda, şov peşindeler.

“Biz de İsrail’den yanayız” dercesine. Şehitkamil’in CHP’li Belediye Başkanı ile CHP’li Gaziantep Milletvekili, Gazze’nin lideri Haniye’nin afişini indirmekle meşguller. Ayet bulunan afişi, yerlerde süründürmekle meşguller. İsrail’e gidip, Gazze’ye bomba atamıyoruz ama. Bari Haniye’nin afişini indirelim diyorlar. Bizim teğmenler de, “Bize cemaatçi diyorlardı. Olmadığımızı ispat için, alternatif yemin ettik” hokkabazlığına soyunuyorlar.

İsrail’in kadın ve çocuklar başta olmak üzere, etrafındaki tüm ülkelerde soykırımı devam ederken, Amerika bu vicdansızlığa bütün güçlerini seferber ederek destek verirken.

Vatan savunması için canını vereceklerini söyleyen, ama ne hikmetse PKK’lıların övgüsüne mazhar olan teğmenlere, bir destek de Müjdat Gezen’den gelmişti..

İşte o Müjdat Gezen.

İstedikleri olsaydı, 14 Mayıs’ta cumhurbaşkanı seçtirecekleri Kemal Kılıçdaroğlu etrafında Saadet Partililerle birlikte hareket edecek olan o Müjdat Gezen..

Zalim Esed’e alkış tutan Müjdat Gezen.

Şimdi Sünni Colani’yi bir yandan tahkir ederken. Bir yandan da Türkiye’yi, Suriye’de işgalci olarak niteliyor:

“Yahu İsrail senin Suriye’de ne işin var? diyeceğim ama, onlar da bana aynı soruyu sorarlar diye korkuyorum.”

İsrail’in Suriye topraklarını işgal etmeye kalkışmasını.

Türk askerinin Suriye’deki geçici varlığı ile kıyaslıyor, hain herif..

Ve TSK’ya; resmen “işgalci” demeye kalkan bu Müjdat Gezen de, Tayyip Erdoğan’a karşı kılıç kuşanıldığını çok iyi bildiği için, o teğmenlere sahip çıkıyor.

Yazının tamamını okumak için buraya tıklayın.

Related Posts

Depremin ruh sağlığı üzerindeki etkisi: Uzman isimden 7 öneri

Doğal afetler, bireylerin ruh sağlığını derinden etkileyerek travma, kaygı ve depresyon gibi psikolojik sorunlara yol açabilir.  Klinik Psikolog Dr. Yasemin Meriç Kazdal, deprem stresini azaltmanın bazı yollarını paylaştı.

Kayıp “T” harfleri merak konusu olmuştu: Gerçek ortaya çıktı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde aynı cadde üzerinde bulunan 6 tabeladaki “T” harflerinin kayboluşu mesak uyandırmıştı. Tabelalardaki kayıp harfleri sırrı ortaya çıktı.

Özgür Çelik, iktidar medyasının İmamoğlu’na yönelik başlattığı valiz ve bant tartışmalarına son noktayı koydu

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binasında, İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’na ait, iktidara yakın medya tarafından servis edilen “bavul ve kamera kapatma” görüntülerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Pakistan’da işletmeler Filistin’e destek için dükkan kapattı

Pakistan’da ülke genelinde İsrail’in Filistin’e saldırılarını protesto etmek amacıyla düzenlenen dükkan kapatma eylemine, birçok işletme destek gösterdi.

Kütahya’da iki otomobil çarpıştı: Bir yaralı

Kütahya’da iki otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı.

D-100’de 5 araç birbirine girdi: Yaralılar var

Kocaeli D-100 Karayolu’nda 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir