Bakanlıktan 4 il için sarı kodlu uyarı

İçişleri Bakanlığı’ndan Kuvvetli Yağış Uyarısı

İçişleri Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre 4 il için “sarı” kodlu meteorolojik uyarı yapıldığını duyurdu.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Kastamonu, Çankırı ve Çorum çevreleri ile Ankara’nın kuzeydoğusunda öğleden sonra yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Kastamonu, Çankırı ve Çorum çevreleri ile Ankara’nın kuzeydoğusunda yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmasını; yetkili mercilerin uyarılarını dikkate almalarını önemle hatırlatıyoruz.”

Detaylı bilgi için Twitter üzerinden ulaşabilirsiniz.

Related Posts

Bir böcek yüzünden konser savaş alanına döndü

Beyoncé’nin Atlanta’daki Cowboy Carter turnesi kapsamında verdiği konserin ardından bir böcek yüzünden izdiham yaşandı.

Kilis’te doğalgaz borusu patladı

Kilis’te altyapı ve yol yapım çalışmaları sırasında doğal gaz borusu patladı.

Galatasaray’da beklenen ayrılık gerçekleşti: Fatih Terim döneminde gelmişti

Galatasaray’a Fatih Terim’in son döneminde Alexandru Cicaldau ile birlikte gelen Olimpiu Morutan’ın yeni takımı belli oldu.

Öğretmen Reyhan Erdoğmuş’un Cansız Bedeni Bulundu

Avcılar’da yaşayan kimya öğretmeni Reyhan Erdoğmuş evinde ölü bulundu. Cenazesi Adli Tıp’a kaldırıldı.

Kunqu Operası, UNESCO’dan Destek Aldı

Kunqu Opera sanatı, UNESCO tarafından somut olmayan kültürel miras olarak kabul edildi.

Her yıl binlerce kişi yerin 126 metre altına iniyor: İşte nedeni!

Fransa’nın Anjou bölgesindeki terk edilmiş bir arduvaz ocağı, madencilerin zorlu yaşamını ve endüstriyel mirası otantik bir şekilde sergileyerek her yıl binlerce macera ve tarih tutkununu yerin 126 metre derinliğine çekiyor.