Biraya büyük zam: Yarından itibaren geçerli olacak

2025 Yılı İle Başlayan Zamlar Efes Birayı Vurdu

2025 yılına zamlarla başlayan ürünlerden biri de bira oldu. Sigara ve alkollü içeceklere yapılan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artışının ardından fiyat güncellemeleri başladı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Efes bira grubunun fiyatlarına zam yapıldığını duyurdu. Dündar, bu zammın ÖTV kaynaklı olduğunu ifade ederek diğer alkollü içecek gruplarının da benzer bir adım atmasının beklendiğini ifade etti.

Yapılan zamların 4 Ocak 2025’ten itibaren geçerli olacağı açıklandı.

(EKONOMİ SERVİSİ)

Related Posts

Hanehalkı büyüklüğü 3 kişi ile tarihi düşüşte

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2024 yılında ortalama hanehalkı büyüklüğünün 3.11 kişiye düştüğünü açıkladı. 

ABD’de mortgage başvuruları arttı

ABD’de mortgage başvuruları 9 Mayıs haftasında yüzde 1,1 arttı.

Ünlü moda devi çalışanlarını işten çıkaracak

Ünlü moda devi çalışanlarını işten çıkaracak

Türkiye ile Yunanistan arasında “yüksek turizm potansiyeli”

Türkiye ve Yunanistan’da turizm sektörünün önde gelen isimlerine göre, dünyanın dört bir yanından ziyaretçi çeken bu iki komşu ülkenin halkları, birbirlerini ziyaret etmek için çok çeşitli nedenlere sahip.

TÜİK mart ayı dış ticaret endekslerini yayımladı: Kalemler arası farklı seyir dikkat çekti!

TÜİK’in açıkladığı dış ticaret endekslerinde mart ayında ihracat ve ithalat kalemlerinde yön ayrışmaları yaşandı. Bazı ürün gruplarında artış görülürken, bazı kalemlerde gerileme kaydedildi.

Mart ayında ihracat ve ithalat birim değeri endeksinde artış

Mart ayında ihracat ve ithalat birim değeri endeksinde artış