Bursa Nilüfer Belediyesi’nde Çocuklar Nehir Yarar İle Buluştu
Bursa Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Çocuklar Kütüphanede” etkinliğinde Yazar Nehir Yarar, Görükle’deki Koza Kütüphane’de 10-13 yaş arası 50 çocukla bir araya geldi.
Öğrenciler, yazar Nehir Yarar’ın “Önüm Arkam Sağım Solum Sınav”, “Mor Yelekli Mucize” ve “Tavan Arası Sırlar” kitaplarıyla ilgili merak ettikleri soruları doğrudan yaza sordu. Kitapların ortaya çıkma süreci ve kitap okuma alışkanlığı kazanma yöntemleri gibi konularda keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Yazar Nehir Yarar, özellikle “Önüm Arkam Sağım Solum Sınav” kitabının yazım sürecini paylaşarak, “Türkiye’deki eğitim sistemi sınavlarla şekilleniyor. Bu kitabı yazmamdaki amacım, sınav dönemindeki stresi azaltmak ve çocukları mutlu etmektir” dedi.
Yazar Nehir Yarar, çocuklara kitaplarını ebeveynleri ve öğretmenleriyle paylaşmaları tavsiyesinde bulunarak, “Kitabı okuduklarında karakterlerin yerine kendilerini koyacaklarına eminim” şeklinde konuştu. Ayrıca küçük okurlar için kitaplarını imzaladı.
More Stories
Başka Bir Gün CANLI izle! Başka Bir Gün 8. bölüm HD izleme linki ATV!
Çarşamba hangi diziler var? 19 Mart Çarşamba TV’de bu akşamki diziler
Simpsonlar’ın 2025 kehaneti doğru çıktı! 4 ülke resmen karanlığa gömüldü