Bursa’da Yangın: Polisi Saldıran İşyeri Sahibi Gözaltında

Bursa’da Çıkan Yangın Sonrası İş Yeri Sahipleri Polise Saldırdı

Bursa’da, Nilüfer ilçesi Alaaddinbey Mahallesi Köy Yolu Caddesi’nde bulunan ahşap ev ve kamelya satışı yapan bir iş yerinde çıkan yangın büyük bir korku yarattı. Yangının çıktığı iş yerinin çevresinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine yardımcı oldu. Ancak iş yeri sahipleri ile polis ekipleri arasında yaşanan tartışma sonucunda 2 iş yeri sahibi, polislere saldırdı.

Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınırken, polise saldıran 2 kişi ise gözaltına alındı. Çevik kuvvet ve yunus timlerinin de takviye olarak gönderildiği olayda, güvenlik güçleri saldırganları etkisiz hale getirdi.

Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yangının çıkış nedeni hakkında detaylı inceleme sürdürülüyor. Bursa’da meydana gelen bu olay, bölge halkını tedirgin ederken, kısa sürede kontrol altına alınarak olumsuz bir durumun yaşanmasının önüne geçildi. – BURSA

Related Posts

PKK Saldırısı

PKK Saldırısı… Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, konu hakkında, “PKK 10 askerimizi İHA saldırısı ile yaraladı” dedi. 

İmamoğlu: Değişimin zamanı geldi

CHP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, “Türkiyemizin değişim vakti gelmiştir” dedi.

Ucuz et sözü reklamda kaldı… AKP’li belediyenin ‘Et Satış Noktası’ 20 gündür kapalı

Yoksulluğun pençesindeki vatandaşlara “ucuz et” vaadiyle açılan Şahinbey Belediyesi Et Satış Noktası, yalnızca birkaç hafta açık kaldı. Büyük reklamlarla tanıtılan hizmet noktası, 20 gündür kapalı.

Müzik festivalinde ‘Özgür Filistin’ diyen Bob Vylan İsrail lobisinin hedefinde: ABD’ye girişi engellenebilir

İngiltere’de düzenlenen “Glastonbury Festivali”nde sahne alan İngiliz punk rap grubu Bob Vylan’ın, performansı sırasında “Özgür Filistin” ve “İsrail ordusuna ölüm” sloganları atması nedeniyle ABD’ye girişinin engellenebileceği ileri sürüldü.

Bodrum’da yüzlerce zeytin ağacı kül oldu, büyük korku yaşandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan yangında yüzlerce zeytin ağacı kül oldu, alevler Mumcular Cezaevi ve sanayi sitesine yönelince büyük korku yaşandı. Vatandaş ve ekipler yangını önlemek için yoğun mücadele verdi.

Kütahya’da otel yangını: 10 kişi etkilendi

Kütahya’da emlak ofisinin yer aldığı otelin zemin katındaki yangında dumandan etkilenen 10 kişiye müdahale edildi.