Elazığ’da midibüs devrildi: 25 yaralı

Elazığ-Diyarbakır Karayolunda Midibüs Kazası!

Elazığ-Diyarbakır karayolunun 40. kilometresinde bugün yaşanan olayda, Malatya’dan Diyarbakır’a seyir halindeki Fırat Turizm’e ait A.Z. idaresindeki 21 ACN 504 plakalı midibüs, bariyerleri aşarak karşı şeride geçip yan yattı. Şans eseri, karşı şeritten başka araç gelmemesi faciayı önledi. Kazada şu ana kadar tespit edilen bilgilere göre midibüs içinde bulunan 25 kişi yaralandı.

Olay yerine hemen çok sayıda sağlık, polis, jandarma, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk yardımın ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere götürülerek tedavi altına alındı.

Kazaya ilişkin inceleme yapmak üzere ekipler olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu da kaza yerine giderek detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.

Related Posts

Türkiye, Orta Doğu’dan ayrılıyor: Gelecekte o ülke ile komşu olacağız

Bilim insanları, Türkiye’nin güneydoğusundan İran’a kadar uzanan 1500 kilometrelik gizli bir yarık keşfetti. Her yıl birkaç santimetre Avrupa’ya doğru hareket eden Türkiye, gelecekte Orta Doğu’dan tamamen kopmuş olacak. Uzak gelecekte Akdeniz’in kapanacağına dikkat çeken uzmanlar, mevcut harita üzerinden Türkiye’nin yeni komşusu olacak ülkeyi açıkladı.

Kürecik radar üssünün bulunduğu Malatya’da füze endişesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, son günlerde yaşanan Ortadoğu’daki İsrail İran krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İsrail’in İran’a saldırısı nükleer silahlanma yarışına yol açabilir mi?

İsrail’in İran’a saldırısı nükleer silahlanma yarışına yol açabilir mi?

İsrail, Husi liderlerini hedef aldı

İsrail ordusu Yemen’deki Husi liderlerine yönelik hava saldırıları düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD Başkanı Donald Trump’la telefon görüşmesinde, İsrail ile İran arasındaki çatışma, bölgesel ve küresel konular ele alındı. AYRINTILAR GELİYOR…

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ürdün Kralı arasında kritik telefon: İsrail küresel güvenlik sorunu doğuruyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ürdün Kralı 2. Abdullah telefonda görüştü. Görüşmede İsrail ile İran arasındaki çatışmalar ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail’in İran’a yönelik saldırılarının bölgenin güvenliğine ciddi zarar verebilecek bir provokasyon olduğunu, İsrail’in ve Netanyahu yönetiminin saldırgan ve hukuk tanımaz tutumunun küresel boyutta istikrar ve güvenlik sorunu doğurduğunu ifade etti.