İki ilde “change” araç operasyonu: 13 kişi yakalandı

Tokat ve Sivas’ta Orijinal Özellikleri Değiştirilerek Satılan Araçlarla İlgili Operasyon

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, farklı marka ve modellerdeki yanmış, yakalamalı, hacizli ve ağır hasarlı araçların, motor ve şasi numaraları ile orijinal özelliklerini değiştirerek “change” yapıp satan şüphelilere yönelik çalışma yürüttü.

Eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, Tokat ve Sivas’ta belirlenen adreslere baskın düzenleyerek A.Y, S.Y, A.C, A.A, M.K, Ö.S, E.B, B.A, S.E, O.M.S, U.K.U, B.K. ve M.M.B isimli şüphelileri gözaltına aldı.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Operasyon sırasında, yaklaşık 30 araç ile araçlara ait yedek parçalar da ele geçirildi.

Related Posts

İmamoğlu’ndan ‘enflasyon’ tepkisi

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün açıklanan enflasyon rakamlarının ardından hükümete ekonomi üzerinden yüklendi.

Putin: Rusya’nın yeni markaları yüksek teknoloji sektöründe de faaliyet gösteriyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da şu anda aktif olarak ortaya çıkan yeni yerli markaların yüksek teknoloji sektörü de dahil olmak üzere çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdiğini belirtti.

Meclis Başkanı 41 oturumda seçilemeyince 4 eşek getirdi

Kosova’da, 15 Nisan’dan bu yana 41 kez toplanmasına rağmen meclis başkanı seçemeyen siyasi partilere yönelik protestolar sürüyor. Kosovalı aktivist Arianit Koci, meclis binası önüne 4 eşek getirerek siyasetçilerin uzlaşmaz tutumunu eleştirdi.

Polise yakalanınca namaza durdu, cezadan kurtulamadı

Nevşehir’de denetimden kaçmak isterken ekipler tarafından yakalanan 3 tekerlekli motosikletin sürücüsü Suriye uyruklu Feyyaz Alabed (29), namaz kılmaya başladı. Ekipler, Alabed’e namazını kıldıktan sonra 23 bin 11 TL para cezası uyguladı.

Bir zamanlar her şeye sahipti: Şimdi alışveriş arabasında yaşıyor!

Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden biriydi. Şöhret, para, hayranlar… Her şeyi vardı. Ama hayat bir günde değişti. Şimdi tüm varlığı, bir alışveriş arabasının içinde. Bu çöküşün arkasındaki acı gerçek neydi?

Kılıçdaroğlu’na ofis operasyonu: Mal sahibi ‘ihtiyaçtan’ satışa çıkardı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasi görüşmelerini yürüttüğü ofis satışa çıkarıldı. Mülk sahibi tarafından ilana konulan villa, Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlıktan ayrılmasının ardından hem parti kurmayları hem de kamuoyunun dikkatini çeken bir adresti. Şaibeli kurultay davası ve etkileri sürerken yaşananlar Kılıçdaroğlu’nu ‘bezdirme’ çabaları olarak nitelendiriliyor.