İş insanı Fikret Öztürk’ün villasından milyon dolarlık soygun

İstanbul Üsküdar’da Bodrumspor Kulübü Başkanı Fikret Öztürk’ün Villasına Soygun

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde Bodrumspor Kulübü Başkanı ve iş insanı Fikret Öztürk’e ait villaya yapılan soygunla ilgili 2 şüpheli tutuklandı. Olayda, yaklaşık 1 milyon dolarlık ziynet eşyası, 10 bin dolar nakit para ve bir ruhsatlı silah yer aldığı kasayı çalan hırsızlar hala aranıyor, ancak şüphelilerden bir miktar ziynet eşyası ele geçirildi. Polis, diğer şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, 28 Aralık’ta Burhaniye Mahallesi Tunus Mahmut Paşa 1. Sokak’taki bir sitede gerçekleşti. Tel örgülerle çevrili güvenlikli sitedeki villaya giren hırsızlar, ziynet eşyası, para ve silah dolu kasayı alarak kaçtı. Hırsızlar, güvenlik görevlileri tarafından fark edilince kovulamadan kaçmayı başardılar. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışmalara başladı ve biri yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin İddiaları

Şüphelilerin, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorguda suçlamaları reddettikleri öğrenildi. Olayla bağlantılı diğer şüphelilerin de yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor. Gözaltına alınan şüpheliler, adliyeye sevk edildi ve tutuklanmaları talep edildi.

Şüphelilerin mahkemede yaptıkları savunmalara göre, suçlamaları kabul etmediklerini belirttiler.

Mahkeme heyeti, delil durumu ve suçun işlendiğine dair kuvvetli şüphe bulunduğu gerekçesiyle şüphelilerin tutuklanmasına karar verdi.

Related Posts

TIR’da cesedi bulunmuştu: Kafasının kesildiği ortaya çıktı

Konya’nın Karapınar ilçesinde yanan TIR’da cesedi bulunan şoför Özcan Karakaya’nın, meslektaşı tarafından başından vurularak öldürüldüğü ve olayın kaza süsü verilerek gizlenmeye çalışıldığı ortaya çıktı.

İmamoğlu’nda yangınlarla ilgili dikkat çeken paylaşım

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu çıkan orman yangınları ile mücadele eden İtfaiye ekiplerine dikkat çektiği bir paylaşım yaptı

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’tan orman yangılarına ilişkin araştırma önergesi: ‘İktidarın özelleştirme hırsı İzmir’i cehenneme çevirdi’

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, son bir haftadır İzmir’i kasıp kavuran orman yangınlarıyla ilgili araştırma önergesi verdi. “Bu afet değil; iktidarın özelleştirme hırsı İzmir’i cehenneme çevirdi” diyen CHP’li vekil, Meclis’in olağanüstü bir şekilde toplanıp gerekli önlemlerin alınması çağrısında bulundu.

İmamoğlu’ndan ‘enflasyon’ tepkisi

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün açıklanan enflasyon rakamlarının ardından hükümete ekonomi üzerinden yüklendi.

Putin: Rusya’nın yeni markaları yüksek teknoloji sektöründe de faaliyet gösteriyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da şu anda aktif olarak ortaya çıkan yeni yerli markaların yüksek teknoloji sektörü de dahil olmak üzere çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdiğini belirtti.

Meclis Başkanı 41 oturumda seçilemeyince 4 eşek getirdi

Kosova’da, 15 Nisan’dan bu yana 41 kez toplanmasına rağmen meclis başkanı seçemeyen siyasi partilere yönelik protestolar sürüyor. Kosovalı aktivist Arianit Koci, meclis binası önüne 4 eşek getirerek siyasetçilerin uzlaşmaz tutumunu eleştirdi.