Kamyona arkadan çarptı: 5 kişi yaralandı

G.G. idaresindeki 43 RS 199 plakalı otomobil, Bilecik-Bozüyük kara yolu Şelale rampaları mevkisinde arıza nedeniyle park halinde duran 34 GMV 492 plakalı kamyona arkadan çarptı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü ile eşi K.G. çocukları Y.E.G, E.Y. ve G.G. yaralandı.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından 112 Acil Servis ekiplerince Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kara yolunda bir süre aksayan trafik akışı otomobilin yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.

Related Posts

2 çocuk babası evinde ölü bulundu

Eskişehir’de yakınlarının haber alamadığı 2 çocuk babası Ziya Yılmaz (43) evinde ölü bulundu.

İsmailağa’nın açılışına AKP’liler akın etti! Soylu o isimle yan yana oturup kime mesaj verdi?

Trabzon’un Of ilçesinde, İsmailağa Cemaati’nin düzenlediği dergah açılışına, AKP’li siyasetçiler akın etti. Uzun süredir sessizliğini koruyan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da safların en önlerinde yer aldı. Cübbeli Ahmet Hoca’yla “şeyhlik” rekabetinde olduğu bilinen Salih Topçu ile yan yana oturan Soylu’nun ne mesaj vermek istediği merak konusu oldu.

CHP 81 il başkanından ortak açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e soruşturma açılmasının ardından CHP 81 İl Başkanı ortak bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada “PM Üyemizi tutukladınız, partimizin en üst organına saldırdınız unutmayacağız. Genel Başkanımızı susturacaklarını düşünüyorlar. Yanıldıklarını görecekler” ifadeleri kullanıldı

Önce birbirlerine; sonra insanlara saldırdılar: Üçü ağır 24 yaralı

Fransa’nın güneyindeki Aurillac kasabası sabah saatlerinde ender rastlanan bir olaya sahne oldu. Asya tipi eşek arıları ile bal arıları arasındaki mücadele, insanları vurdu. Üçü ağır olmak üzere 24 kişi yaralandı.

Soykırım kurbanları 30 yıl sonra defnedilecek

Bosna Hersek’te 1992-1995’teki savaşta yaşanan ve “Avrupa’da 2. Dünya Savaşı’nın ardından görülen en büyük insanlık trajedisi” olarak nitelendirilen Srebrenitsa Soykırımı’nda Sırp güçlerince öldürülen ve kemik kalıntılarına yıllar sonra ulaşılan …

Teksas’ta can kaybı artıyor

Texas’ın merkezinde yaşanan ani sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı, 15’i çocuk olmak üzere 67’ye yükseldi. Kayıpların bulunması için yoğun arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.