Kütahya’da maden işçilerini taşıyan servis devrildi: Yaralılar var!

Kütahya‘nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesinde gece saatlerinde bir kaza meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; maden ocağında çalışan işçilerin taşındığı A.G. (66) yönetimindeki 43 AFN 325 plakalı servis midibüsü, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi.

Yan yatan midibüsteki işçilerden F.D. (41), S.T. (41) ve K.A. (31) yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi‘ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Related Posts

İran’da yeniden patlamalar duyuldu: 7 kişi hastaneye kaldırıldı

İran’ın Kum kentinde bir apartmanda yaşanan patlamada yedi kişi yaralandı.

Bölgede ana aktör Türkiye: Türkiye’nin tezlerini savunuyor

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve aynı zamanda Suriye Özel Temsilcisi olarak görev yapan Tom Barrack’ın Ortadoğu’da yürüttüğü temaslar, bölgede yeni bir denge arayışının habercisi olarak değerlendiriliyor. Güvenlik kaynakları, Washington’ın, Suriye başta olmak üzere tüm bölgeyi yeniden şekillendirecek adımlarda Türkiye’nin bölgede “ana aktör, söz sahibi” pozisyonuna vurgu yaptığını ifade etti. Güvenlik kaynakları, ABD’nin bu denklemde Türkiye’yi yalnızca bir sınır komşusu değil, aynı zamanda yapıcı bir bölgesel güç olarak konumlandırmak istediğini belirtiyor.

İTÜ mezuniyetinde öğrenciler rektöre sırtını döndü!

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin Ayazağa Kampüsü’ndeki mezuniyet töreni dikkat çeken bir protestoya sahne oldu.

Derin dondurucuda 15 kilo uyuşturucu bulundu

Batman’da, derin dondurucuya gizlenmiş 15 kilo skunk ele geçirildi.

Sıra dışı evlilik teklifi karakolda bitti

Adana’da Şakir Karakaya, kız arkadaşı Nazlı Gümüş’e ) silahlı saldırıda yaralanmış kurgusuyla sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Çevredekilerin olayı gerçek zannedip, ihbarda bulunması üzerine sevgili çift ve arkadaşları, polis merkezine götürülerek ifadeleri alındı.

Avrupa Komisyonu Başkanı, güven oylamasından koltuğuyla çıktı

Ursula von der Leyen, Avrupa Parlamentosu’ndaki gensoru oylamasından zaferle çıktı. Aşı mesajları ve iklim politikaları nedeniyle hedef alınan Komisyon Başkanı, 175 oya karşı 360 oyla koltuğunu korudu. Bu oylama, 2014’ten bu yana bir başkan için ilk güven sınavıydı.