Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı

Güneydoğu Anadolu’da Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor

Güneydoğu Anadolu’daki bazı illerde yarın kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile yer yer toz taşınımı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın öğle saatlerinden itibaren Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Elazığ ve Bingöl çevreleri ile Malatya’nın doğusunda güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve özellikle yağış anında kısa süreli fırtına öngörülüyor.

Vatandaşların çatı uçması, ulaşımda aksamalar, toz taşınımı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Related Posts

Almanya’da “GroKo”ya doğru: SPD üyeleri, CDU/CSU ile koalisyonu onayladı

Almanya’da Sosyal Demokrat Parti üyeleri, seçimin galibi Hristiyan Birlik partileri ile koalisyon anlaşmasına destek verdi.

ABD’nin yeni Ankara Büyükelçisi Thomas Barrack oldu

ABD’nin Ankara Büyükelçisi adayı Tom Barrack Senato’dan onay aldı.

İstanbul’da hasar tespit çalışmaları: 2 bin 928 bina hasarlı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da 23 Nisan’da meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespit çalışmalarına yönelik son durumu açıkladı.

Kameraları kapatılan otelin güvenlik müdürü gözaltına alındı

İBB yolsuzluk soruşturmasında, Ekrem İmamoğlu otele giriş yaparken güvenlik kameraları kapatılan otelin müdürü gözaltına alındı.

İsrail, 2 Fransız heyetinin ülkeye girişine izin vermedi: Paris’ten Tel Aviv’e tepki

Fransa Dışişleri Bakanlığı, İsrail Büyükelçiliği’nin ülkeyi ziyaret etmek isteyen iki heyete izin vermemesine tepki gösterdi.

BRICS toplantısında gündem Trump: “Bakanlar hazırlık yapıyor”

BRICS dışişleri bakanları toplantısında bir araya gelen temsilciler, ABD Başkanı Trump’ın getirdiği yeni gümrük vergileri görüştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir