Motosikletli maskeli şahıslar oyuncak tabancayla çevredekilere korku saçtı

Salı Pazarı Çevresinde Endişe Verici Olaylar!

Antalya’nın Serik ilçesi Merkez Mahallesi Salı Pazarı çevresinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, motosiklet üzerinde yüzlerinde maske bulunan iki genç, seyir halindeyken yolda bulunan sürücü ve vatandaşlara endişe dolu anlar yaşattı.

Diğer motosiklet üzerindeki arkadaşları olayı cep telefonuyla kaydederken, maskeli gençin ellerindeki silahları insanlara doğrultması çevrede paniğe neden oldu.

Emniyet güçleri, vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçerek 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Maskeli olan S.K (18) ile G.A (18) ifadelerinde tabancaların gerçek olmadığını, sadece oyuncak silah olduğunu belirtti.

O anları videoya çeken maskeli şüpheli ile diğer şahıslar hakkında halkı tehdit etmek suçundan adli işlem başlatıldı.

Related Posts

İran’da yeniden patlamalar duyuldu: 7 kişi hastaneye kaldırıldı

İran’ın Kum kentinde bir apartmanda yaşanan patlamada yedi kişi yaralandı.

Bölgede ana aktör Türkiye: Türkiye’nin tezlerini savunuyor

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve aynı zamanda Suriye Özel Temsilcisi olarak görev yapan Tom Barrack’ın Ortadoğu’da yürüttüğü temaslar, bölgede yeni bir denge arayışının habercisi olarak değerlendiriliyor. Güvenlik kaynakları, Washington’ın, Suriye başta olmak üzere tüm bölgeyi yeniden şekillendirecek adımlarda Türkiye’nin bölgede “ana aktör, söz sahibi” pozisyonuna vurgu yaptığını ifade etti. Güvenlik kaynakları, ABD’nin bu denklemde Türkiye’yi yalnızca bir sınır komşusu değil, aynı zamanda yapıcı bir bölgesel güç olarak konumlandırmak istediğini belirtiyor.

İTÜ mezuniyetinde öğrenciler rektöre sırtını döndü!

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin Ayazağa Kampüsü’ndeki mezuniyet töreni dikkat çeken bir protestoya sahne oldu.

Derin dondurucuda 15 kilo uyuşturucu bulundu

Batman’da, derin dondurucuya gizlenmiş 15 kilo skunk ele geçirildi.

Sıra dışı evlilik teklifi karakolda bitti

Adana’da Şakir Karakaya, kız arkadaşı Nazlı Gümüş’e ) silahlı saldırıda yaralanmış kurgusuyla sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Çevredekilerin olayı gerçek zannedip, ihbarda bulunması üzerine sevgili çift ve arkadaşları, polis merkezine götürülerek ifadeleri alındı.

Avrupa Komisyonu Başkanı, güven oylamasından koltuğuyla çıktı

Ursula von der Leyen, Avrupa Parlamentosu’ndaki gensoru oylamasından zaferle çıktı. Aşı mesajları ve iklim politikaları nedeniyle hedef alınan Komisyon Başkanı, 175 oya karşı 360 oyla koltuğunu korudu. Bu oylama, 2014’ten bu yana bir başkan için ilk güven sınavıydı.