Nevzat Bahtiyar’ın avukatından ‘cinsellik’ iddiası: ‘Başka ihtimal yok!’

Narin Güran Cinayeti Davasında Son Durum

Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili olarak katil henüz bulunamadı. Ancak, Abi Enes Güran, anne Yüksel Güran ve amca Salim Güran ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı. Ayrıca suç delillerini gizleme ve yok etmekten Nevzat Bahtiyar’a 4 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

“Cinsellik İçeren Bir Eylem Nedeniyle Öldürülmüştür”

Nevzat Bahtiyar’ın avukatı Ali Eryılmaz, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda, “Narin ‘cinsellik’ içeren bir eylem nedeniyle öldürülmüştür” ifadesini kullandı.

Avukat Eryılmaz’ın Açıklaması:

“Narin’in öldürülme nedeni üzerine en önemli ipucu, otopsi sırasında vajen bölgesinden, iç çamaşırından ve diğer giysilerin üzerinden tespit edilen PSA’dır. Bu durum ‘cinsellik’ içeren bir eylem sonucu gerçekleşmiş olabileceği ihtimalini güçlendirmektedir. Dolayısıyla, Narin’in ‘cinsellik’ içeren bir eylem nedeniyle öldürüldüğü sonucuna varabiliriz. Ya eylemin mağduru ya da şahitidir, başka bir olasılık düşünülemez!”

Related Posts

TIR’da cesedi bulunmuştu: Kafasının kesildiği ortaya çıktı

Konya’nın Karapınar ilçesinde yanan TIR’da cesedi bulunan şoför Özcan Karakaya’nın, meslektaşı tarafından başından vurularak öldürüldüğü ve olayın kaza süsü verilerek gizlenmeye çalışıldığı ortaya çıktı.

İmamoğlu’nda yangınlarla ilgili dikkat çeken paylaşım

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu çıkan orman yangınları ile mücadele eden İtfaiye ekiplerine dikkat çektiği bir paylaşım yaptı

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’tan orman yangılarına ilişkin araştırma önergesi: ‘İktidarın özelleştirme hırsı İzmir’i cehenneme çevirdi’

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, son bir haftadır İzmir’i kasıp kavuran orman yangınlarıyla ilgili araştırma önergesi verdi. “Bu afet değil; iktidarın özelleştirme hırsı İzmir’i cehenneme çevirdi” diyen CHP’li vekil, Meclis’in olağanüstü bir şekilde toplanıp gerekli önlemlerin alınması çağrısında bulundu.

İmamoğlu’ndan ‘enflasyon’ tepkisi

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün açıklanan enflasyon rakamlarının ardından hükümete ekonomi üzerinden yüklendi.

Putin: Rusya’nın yeni markaları yüksek teknoloji sektöründe de faaliyet gösteriyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da şu anda aktif olarak ortaya çıkan yeni yerli markaların yüksek teknoloji sektörü de dahil olmak üzere çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdiğini belirtti.

Meclis Başkanı 41 oturumda seçilemeyince 4 eşek getirdi

Kosova’da, 15 Nisan’dan bu yana 41 kez toplanmasına rağmen meclis başkanı seçemeyen siyasi partilere yönelik protestolar sürüyor. Kosovalı aktivist Arianit Koci, meclis binası önüne 4 eşek getirerek siyasetçilerin uzlaşmaz tutumunu eleştirdi.