Putin: Slovakya, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakereler için platform sağlamaya hazır

Rusya Devlet Başkanı Putin: Slovakya, Ukrayna İle Müzakereler İçin Platform Sağlamaya Hazır

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Slovakya’nın Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakereler için platform sağlamaya hazır olduğunu belirtti. Putin, bu durumun Rusya için kabul edilebilir bir seçenek olduğunu ifade etti.

Vladimir Putin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Slovakya Başbakanı Robert Fico ile yaptığı görüşmede, “ağırlıklı olarak Ukrayna’daki barışçıl düzenlemeler hakkında konuştuklarını” açıkladı.

Fico’nun, Rusya ile Ukrayna arasındaki anlaşmazlığın barışçıl bir şekilde çözülmesi için kendi ülkesinde görüşmeler yapmayı teklif ettiğini belirten Putin, “Eğer iş bu noktaya gelirse, karşı değiliz. Neden olmasın? Bizim açımızdan bu tavır tarafsızdır ve kabul edilebilir bir seçenektir” şeklinde konuştu.


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Azerbaycan hükümeti kaynakları: Uçağın düşmesine Rus hava savunma sistemi neden oldu

TIKLAYIN – Narin Güran davası | Aile meclisinin toplantı videosu mahkemede izletildi: Çobanı önce darbedip, sonra saat hediye etmişler

TIKLAYIN – MHK’den devrim niteliğinde karar: Hakem atamalarında sistem değişiyor

TIKLAYIN – Erdoğan’ın asgari ücret paylaşımına cevap yazmıştı: 2 kere gözaltına alınan Kadir İpek tutuklandı

TIKLAYIN – Şakir Paşa Ailesi dizisinin köşkü kül oldu: Sabotaj ihtimali değerlendiriliyor

TIKLAYIN – CHP’de “bildiri krizi”; 13 milletvekili metnin dilini “ağır” buldu, değişiklikten sonra imzacı sayısı yükseldi iddiası!

TIKLAYIN – İpek Kıraç’ın açtığı vasi davasında, “İnan Kıraç hangi toplantıda olduğunun farkında değildi” belgesi

TIKLAYIN – Merkez Bankası 22 ay sonra faizi indirdi

Related Posts

Saraçhane protestolarında 14 gencin tahliye talebine ret!

Saraçhane eylemleri sırasında ”Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla tutuklanan 14 genç ve 2 tutuksuz hakkında iddianame hazırlandı. Gençlerin ilk İlk duruşması 30 Mayıs’ta Silivri’de görülecek. Tensip aşamasında hakim, gençlerin tahliye talebini reddederek, duruşmaya kadar tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

2024’te trafik kazalarında 6 bin 352 kişi hayatını kaybetti

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kara yolu ağında 2024 yılında 1 milyon 444 bin 27 trafik kazası meydana geldiğini, bu kazalarda 6 bin 352 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Tarihler çakıştı: AKP’den vekillere ‘hacca gitmeyin’ uyarısı

AKP TBMM Grubu, Hac vazifesi için Suudi Arabistan’a gitmeyi planlayan vekillerin, Meclis Başkanlığı seçim sürecine tam katılım sağlamaları gerekçesiyle uyararak ertelemelerini istedi.

Bakan Kurum başkanlığında İstanbul’da kentsel dönüşüm zirvesi: Belediyelere ortak mücadele çağrısı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nuri Aslan ve 39 ilçenin belediye başkanlarının davet edildiği, İstanbul Valiliği’nde yarın düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde belediyelere ortak mücadele çağrısı yapacak.

Sarıyer’in ardından Gaziosmanpaşa’da da yol çöktü!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da yürütülen inşaat çalışmaları sırasında yol çöktü. Çöken yol nedeniyle doğalgaz borusu zarar gördü, gaz akışı kesilerek güvenlik önlemleri alındı.

Saldırıların ardından eğitime ara verildi

Hindistan’ın saldırısının ardından Pakistan’da eğitime ara verildi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir