Saraçhane’de polise saldıran gruba müdahale edildi

İstanbul’da Gözaltına Alınan Şüphelilerin Soruşturulması Protesto Edildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu 91 şüphelinin gözaltına alındığı olaylar, Saraçhane’de toplanan bir grup tarafından protesto edildi.

Protesto gösterisine katılanlardan bazıları, Taksim’e gitmek üzere Bozdoğan Kemeri’ne doğru yürümeye başladı. Ancak kemerin önünde bekleyen polis ekipleri, grubun ilerlemesine izin vermedi ve dağılmaları konusunda uyardı.

Uyarılara rağmen, bazı grup üyeleri polislere havai fişek, taş ve su şişesi gibi malzemeler fırlattı. Bu durum üzerine polis ile grup arasında kısa süreli gerginlik yaşandı ve polis zaman zaman biber gazı kullanmak zorunda kaldı.

Gruptakiler şu anda bölgede bekleyişlerine devam etmektedir.

Related Posts

Yol ayrımında korkunç kaza: Elektrikli bisikletin sürücüsü öldü

Kütahya’nın Emet ilçesinde otomobille çarpışan elektrikli bisikletin sürücüsü yaşamını yitirdi.

Çan’da Tarım Arazisinde Yangın

Çan’da çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahalelerle söndürüldü; 50 dönüm zarar gördü.

56 Belediye Başkanı AK Parti’ye Geçti: Yerel Seçim Haritası Değişti

31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra birçok il, ilçe ve belde yönetimi AK Parti’ye transfer oldu. Son olarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte 9 belediye başkanının transfer olmasıyla toplamda 56 belediye başkanı AK Parti’ye geçti. Bu transferlerle yerel seçim haritası değişti.

New York’ta restorana kurşun yağmuru: 3 ölü 8 yaralı

ABD’nin New York kentinde restoranda düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı

Beijing’de İnsansı Robot Oyunları Başladı

2025 Dünya İnsansı Robot Oyunları’nda robotların zeka ve işbirliği becerileri sergilendi.

Büyükçekmece’de Rüzgarın Şemsiyeleri Uçurdu

Büyükçekmece’de şiddetli rüzgar manavın şemsiyelerini uçurdu, müşteri zarar görmedi.