Suriye’de görev yapacak özel harekat polisleri uğurlandı

Suriye’ye Gönderilecek Polisler İçin Veda Töreni Düzenlendi

Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törene, Vali Erdinç Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Şener Kaytez ve özel harekat polisleri katıldı.

Vali Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, Suriye’de görev yapacak polislere kolaylık dileyerek, “Allah yolunuzu açık etsin. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Siz bizim gururumuzsunuz. Vatan sizden hizmet bekler, her zaman da en güzelini yaparsınız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Dualarımız sizlerle. Güle güle gidin, kazasız belasız geri dönün, Cenabıallah’tan duamız, niyazımız budur. Sizleri çok seviyoruz, lütfen kendinize dikkat edin.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından polis timleri, dualar eşliğinde görev yerlerine uğurlandı.

Related Posts

İmamoğlu’ndan ‘enflasyon’ tepkisi

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün açıklanan enflasyon rakamlarının ardından hükümete ekonomi üzerinden yüklendi.

Putin: Rusya’nın yeni markaları yüksek teknoloji sektöründe de faaliyet gösteriyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da şu anda aktif olarak ortaya çıkan yeni yerli markaların yüksek teknoloji sektörü de dahil olmak üzere çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdiğini belirtti.

Meclis Başkanı 41 oturumda seçilemeyince 4 eşek getirdi

Kosova’da, 15 Nisan’dan bu yana 41 kez toplanmasına rağmen meclis başkanı seçemeyen siyasi partilere yönelik protestolar sürüyor. Kosovalı aktivist Arianit Koci, meclis binası önüne 4 eşek getirerek siyasetçilerin uzlaşmaz tutumunu eleştirdi.

Polise yakalanınca namaza durdu, cezadan kurtulamadı

Nevşehir’de denetimden kaçmak isterken ekipler tarafından yakalanan 3 tekerlekli motosikletin sürücüsü Suriye uyruklu Feyyaz Alabed (29), namaz kılmaya başladı. Ekipler, Alabed’e namazını kıldıktan sonra 23 bin 11 TL para cezası uyguladı.

Bir zamanlar her şeye sahipti: Şimdi alışveriş arabasında yaşıyor!

Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden biriydi. Şöhret, para, hayranlar… Her şeyi vardı. Ama hayat bir günde değişti. Şimdi tüm varlığı, bir alışveriş arabasının içinde. Bu çöküşün arkasındaki acı gerçek neydi?

Kılıçdaroğlu’na ofis operasyonu: Mal sahibi ‘ihtiyaçtan’ satışa çıkardı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasi görüşmelerini yürüttüğü ofis satışa çıkarıldı. Mülk sahibi tarafından ilana konulan villa, Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlıktan ayrılmasının ardından hem parti kurmayları hem de kamuoyunun dikkatini çeken bir adresti. Şaibeli kurultay davası ve etkileri sürerken yaşananlar Kılıçdaroğlu’nu ‘bezdirme’ çabaları olarak nitelendiriliyor.