Turistik Doğu Ekspresi’nde yangın: İtfaiye ekipleri müdahale etti

Edinilen bilgilere göre, Erzurum Tren Garı’nda mola veren Turistik Doğu Ekspresi’nin 1 numaralı vagonunda yolcular indikten sonra aniden duman çıkmaya başladı. İhbar üzerine tren garına itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis, gar genelinde güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti.

Yangının, vagondaki elektrik tesisatından kaynaklandığı tespit edilirken, olay yeri inceleme ekipleri vagonda detaylı incelemelerde bulundu.

Related Posts

İran’da yeniden patlamalar duyuldu: 7 kişi hastaneye kaldırıldı

İran’ın Kum kentinde bir apartmanda yaşanan patlamada yedi kişi yaralandı.

Bölgede ana aktör Türkiye: Türkiye’nin tezlerini savunuyor

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve aynı zamanda Suriye Özel Temsilcisi olarak görev yapan Tom Barrack’ın Ortadoğu’da yürüttüğü temaslar, bölgede yeni bir denge arayışının habercisi olarak değerlendiriliyor. Güvenlik kaynakları, Washington’ın, Suriye başta olmak üzere tüm bölgeyi yeniden şekillendirecek adımlarda Türkiye’nin bölgede “ana aktör, söz sahibi” pozisyonuna vurgu yaptığını ifade etti. Güvenlik kaynakları, ABD’nin bu denklemde Türkiye’yi yalnızca bir sınır komşusu değil, aynı zamanda yapıcı bir bölgesel güç olarak konumlandırmak istediğini belirtiyor.

İTÜ mezuniyetinde öğrenciler rektöre sırtını döndü!

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin Ayazağa Kampüsü’ndeki mezuniyet töreni dikkat çeken bir protestoya sahne oldu.

Derin dondurucuda 15 kilo uyuşturucu bulundu

Batman’da, derin dondurucuya gizlenmiş 15 kilo skunk ele geçirildi.

Sıra dışı evlilik teklifi karakolda bitti

Adana’da Şakir Karakaya, kız arkadaşı Nazlı Gümüş’e ) silahlı saldırıda yaralanmış kurgusuyla sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Çevredekilerin olayı gerçek zannedip, ihbarda bulunması üzerine sevgili çift ve arkadaşları, polis merkezine götürülerek ifadeleri alındı.

Avrupa Komisyonu Başkanı, güven oylamasından koltuğuyla çıktı

Ursula von der Leyen, Avrupa Parlamentosu’ndaki gensoru oylamasından zaferle çıktı. Aşı mesajları ve iklim politikaları nedeniyle hedef alınan Komisyon Başkanı, 175 oya karşı 360 oyla koltuğunu korudu. Bu oylama, 2014’ten bu yana bir başkan için ilk güven sınavıydı.