BAE ve İran dışişleri bakanları, ikili ilişkiler ile bölgesel gelişmeleri görüştü

Birleşik Arap Emirlikleri ile İran Arasındaki İlişkiler Görüşüldü

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi ile iki ülke arasındaki ilişkileri ve bölgesel gelişmeleri ele aldı.

BAE resmi ajansı WAM’ın aktardığı habere göre, İran Dışişleri Bakanı Erakçi, Dubai’ye gerçekleştirdiği ziyarette BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ile bir araya geldi.

İki bakanın, birbirlerine karşılıklı çıkarları gözeterek ilişkileri güçlendirmenin yollarını ele aldığı görüşmede, bölgedeki genel durum ve son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundukları belirtildi.

Erakçi’nin ziyaretine dair detaylar ise henüz paylaşılmadı. (AA)

Related Posts

İspanya Başbakanı Sanchez: Soykırımcı İsrail’le ticaret yapmayız

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, kendilerine yöneltilen ‘İsrail’ ile ticaret iddialarına sert çıktı. İsrail’i kastederek, “Soykırımcı devletle ticaret yapmayız.” diyen Sanchez, Gazze’deki saldırılarına karşı sessiz kaldıkları yönündeki iddialarının doğru olmadığını ifade etti.

Ukrayna görüşmeleri: Putin, İstanbul’a gelmeyecek

Ukrayna görüşmeleri: Putin, İstanbul’a gelmeyecek

CHP’li Kılıç’tan ‘ölmedim’ mesajı: Haberi yalanladı

Bir haber sitesinde CHP İzmir Milletvekili Sevdan Erdan Kılıç’ın hayatını kaybettiği haberi yayımlandı. Kılıç, söz konusu haberi sosyal medya hesabından yalanladı.

Bursa’da 1013 adet altın ve gümüş sikke ile kağıt para yakalandı

Bursa’da tarihi eser kaçakçılığı yaptığı belirlenen R.Ö.’nün (66) evine yapılan baskında, Fatih Sultan Mehmet ve Napolyon gibi hükümdarların dönemlerine ait 1013 altın ve gümüş sikke ile kağıt para ele geçirildi.

CHP’li vekilden çarpıcı iddia! Menzil lideri Saray’da Erdoğan’la mı görüştü?

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, TBMM’de yaptığı açıklamada, Menzil tarikatı lideri Saki Elhüseyni’nin Şubat ayında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Cumhurbaşkanlığı’nda randevusuz bir görüşme gerçekleştirdiği iddiasını kamuoyuyla paylaşarak, “Devletin bekası Menzil’den mi geçmektedir?” dedi.

Yunan milletvekiline bombalı saldırı

Yunanistan’daki iktidar partisi Yeni Demokrasi’nin milletvekili Maksimos Harakopulos’un yaşadığı apartmanın önünde sabahın erken saatlerinde patlama meydana geldi.