İzmir’e önemli uyarı. Gök gürültülü olacak

İzmir’de Yarın Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji yetkilileri, İzmir’de yarın öğle saatlerinden itibaren yerel kuvvetli, gök gürültülü sağanak beklendiğini belirterek, olası olumsuzluklara karşı uyardı.

Meteoroloji 2’nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, yurdun batı kesimlerinde yağışlı sistem etkili olacak. İzmir il genelinde yarın öğle saatlerinden sonra beklenen yağışların, yerel olarak kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor. Bu yağışlar, 21-50 kg/m2 aralığında olacak. Ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önemle vurgulandı.

Sağanağın etkisini kaybetmesi ise 13 Ocak saat 21.00 sıralarında bekleniyor.

Related Posts

Ucuz et sözü reklamda kaldı… AKP’li belediyenin ‘Et Satış Noktası’ 20 gündür kapalı

Yoksulluğun pençesindeki vatandaşlara “ucuz et” vaadiyle açılan Şahinbey Belediyesi Et Satış Noktası, yalnızca birkaç hafta açık kaldı. Büyük reklamlarla tanıtılan hizmet noktası, 20 gündür kapalı.

Müzik festivalinde ‘Özgür Filistin’ diyen Bob Vylan İsrail lobisinin hedefinde: ABD’ye girişi engellenebilir

İngiltere’de düzenlenen “Glastonbury Festivali”nde sahne alan İngiliz punk rap grubu Bob Vylan’ın, performansı sırasında “Özgür Filistin” ve “İsrail ordusuna ölüm” sloganları atması nedeniyle ABD’ye girişinin engellenebileceği ileri sürüldü.

Bodrum’da yüzlerce zeytin ağacı kül oldu, büyük korku yaşandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan yangında yüzlerce zeytin ağacı kül oldu, alevler Mumcular Cezaevi ve sanayi sitesine yönelince büyük korku yaşandı. Vatandaş ve ekipler yangını önlemek için yoğun mücadele verdi.

Kütahya’da otel yangını: 10 kişi etkilendi

Kütahya’da emlak ofisinin yer aldığı otelin zemin katındaki yangında dumandan etkilenen 10 kişiye müdahale edildi.

Anket: Ermenistan halkının yüzde 80’i, Karapetyan’ın göz altına alınmasını kınadı

MPG ve Uluslararası Gallup Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından yapılan anket sonuçlarına göre, Ermenistan vatandaşlarının yaklaşık yüzde 80’i, iş insanı Samvel Karapetyan’ın göz altına alınmasını olumsuz karşıladı.

Ermenistan’da kiliseye baskı devam ediyor: Güvenlik güçleri ve rahipler arasında arbede çıktı

Ermeni Apostolik Kilise’nin manevi merkezi sayılan Kutsal Eçmiadzin Ana Makamı’nda güvenlik güçleri mensupları ve rahipler arasında arbede yaşandı.